Komiks U283

V roce 2020 přišla pandemie covidu-19 a já jsem sníženého pracovního vytížení využil v duchu hesla „každá krize je příležitost“ k tomu, abych realizoval svůj první autorský komiks U283. Na crowdfundingovém portálu hithit.com jsem od přispěvatelů vybral takřka 200 % potřebné částky a kniha skutečně vyšla!

Všechno kolem komiksu U283 je čistě moje autorská práce. Vymyslel jsem příběh, napsal texty, vše nakreslil a následně zprodukoval výrobu. Naplánoval jsem také celou propagační kampaň, jejíž součástí je i série videí, které můžete vidět na mém Youtube kanálu.

Pokud si chcete komiks objednat, stačí mi napsat na rostislav.bakula@seznam.cz

 

 

A o čem komiks U283 je? Píše se rok 1979 a studená válka je v plném proudu. Co spojuje objev nacistické válečné ponorky na vrcholcích Alp se sérií vražd seniorů v Mnichově? Jak tyto zdánlivě nesouvisející události ovlivní život amerického polárníka Kurta Creadyho, který v Antarktidě stále pátrá po svém otci, jenž tu záhadně zmizel v roce 1947? Znepokojivé souvislosti odhalí až šokující incident, který zburcuje Pentagon a ohrozí budoucnost celého lidstva.